Returer/Ångerrätt/Reklamationer
Du som kund bär det ekonomiska ansvaret för din retur ifall den inte kommer fram till oss på ett korrekt sätt, därför är det EXTREMT viktigt att Du följer våra returvillkor!
LÄS IGENOM RETURINFORMATIONEN NOGGRANT SÅ ATT DU ÄR VÄL INFÖRSTÅDD MED HUR EN KORREKT RETURNERING SKALL SKE!

Ångerrätt
Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att orderbekräftelse och varor mottagits.
Observera att Det alltid är Du som kund som betalar returfrakten, för närvarande är returfrakt kostnaden 39:- SEK
Returer sker med POSTEN & Du lämnar in Ditt paket hos närmaste Posten ombud. Du erhåller en förtryckt retursedel från oss omgående så snart vi mottagit Din returfrakt-avgift. Betalning sker till BankGiro alt. via Swish
Betalning av Returavgiften sker i förskott & skall alltid vara oss tillhanda INNAN vi sänder ut Din Retursedel!

ATT GÖRA EN RETUR- STEG FÖR STEG
1. Kontakta Oss via mail info@gomdajuveler.se & meddela att Du önskar returnera varor!
2. Vi återkopplar till dig inom 36H med betalinstruktioner för returfrakten .
Dagsaktuell returavgift är 39:- *
3. Omgående efter att vi mottagit Din betalning skickar vi via mail en förtryckt returfraktsedel! Du måste ha tillgång till skrivare för att skriva ut Din returfraktsedel!
* Om Du ej har tillgång till skrivare så kan vi givetvis sända Dig en färdig retursedel per post! Observera att detta tillval innebär en returavgift på 49:- istället för 39:-!
Meddela oss vilket returalternativ Du önskar i samband med att DU kontaktar Oss gällande Din retur!
4. Packa paketet & klistra på adresslappen på paketet!
5. Lämna in returen hos någon av Postens paketombud. Behåll ditt kollinummer- för Din säkerhets skull!
 
Sänd tillbaka varan oförändrat skick, i originalförpackningen. Produkter skall returneras i oförändrat skick! Är varan inte oförändrat skick kan avdrag för ev värdeminskning göras på returbeloppet.
Observera också att det enligt lag är Du som ska betala fraktkostnaderna. Observera att andra avgifter, såsom avgifter för fakturaköp eller avgifter för delbetalningar inte ersätts vid returer.

Vi godkänner endast returer som inkommer till Oss helt enligt våra returinstruktioner! Övriga returer som inkommer till Oss hanteras/godkännes ej! Det vill säga- Vi godkänner inte returer som inkommer till oss via andra fraktsätt än enligt våra instruktioner!

Observera! Att ett Outlöst paket INTE räknas som en retur! Har Du ångrat Ditt köp skall Du göra en Retur- helt enligt våra instruktioner.
Läs med om "Outlösta Paket" under våra Köpvillkor!


Utnyttjande av returrätt
Vid retur står du för transportrisken samt betalar frakten. Spara alltid Kollinummer. Borttappade paket ersättes ej. Det är helt & håller Ditt ansvar att paketet kommer fram till oss!

Ej godkända returer

Vi godtar ej kläder i retur som luktar rök, parfym eller har fläckar från smink, brunkräm eller liknande. Detsamma gäller kläder med hund eller katthår på (pga allergirisk) Dessa returer berättigar inte till återbetalning och kommer att skickas tillbaka till avsändaren till en avgift motsvarande dagsaktuell fraktavgift!


Återbetalning
Alla returärendet sker i turordning. Återbetalning sker så snart returen mottagits & hanterats, dock senast inom 30 vardagar. Observera att det alltså KAN TA upp till 30 dagar innan kreditering/terbetalning sker- vanligtvis går det fortare- men vi reserverar oss för att det kan ta upp till 30 dagar
Vi meddelar Dig per mail när Din retur är hanterad!