QueenOfCatwalk

Om

Hur fungerar QueenOfCatwalk, Modebutiken som har funnits online sedan 2010?
 På QueenOfCatwalk finns det inte tusentals artiklar & det kommer det aldrig att göra!  Det finns ingen VÅR/HÖST/VINTER/SOMMAR Kollektion.
Vad vi istället erbjuder är en ständigt skiftande butik med unika artiklar & ett ständigt nytt sortiment!
- Vi fyller på med ett fåtal noga utvalda, ja handplockade artiklar EN gång i veckan!
- Vi beställer ALLTID hem mycket få antal av varje artikel- Det innebär att när vi släpper Nyheterna så blir det ALLTID slutsålt väldigt fort! 
- Vårat tips till Dig är därför att ALDRIG vänta för länge med Din beställning - Artiklarna tar slut SNABBT!
- ALLT FINNS I LAGER HÄR I SVERIGE - Det innebär Alltid SNABBA LEVERANSER max 1-3 vardagar. 
- LÅG FRAKTAVGIFT - ENDAST 19:-

KONTAKTA OSS

  • Mail;   queen-of-catwalk@hotmail.com

Vår mail är hårt bevakad i princip dygnet runt & är starkt prioriterad av all vår personal och vi gör allt vi kan för att besvara alla mail blixtsnabbt.. du kan räkna med att få snabbt svar inom max 4h. 

(Obs! Tänk på att beroende på just din mails spam-inställningar kan ibland mail som skickas från oss hamna i skräpkorgen, om du tycker att vårt svar dröjer för länge - kolla då först i skräpkorgen innan du kontaktar oss igen) 

 
KÖPVILLKOR
Samtliga Priser i Webbutiken är i Svenska Kronor!

RETUR/BYTES INFORMATION

Läs igenom nedanstående Köpvillkor noggrant, så att Du är väl införstådd med villkoren INNAN Du slutför Ditt köp!


BETALNINGSALTERNATIV
VI ERBJUDER OLIKA SÄKRA BETALMETODER!

KLARNA FAKTURA ELLER DELBETALNING! DU FÅR EN FAKTURA PÅ DITT KÖP!
19:- I FAKTURAAVGIFT TILLKOMMER OM DU VÄLJER FAKTURA FAKTURA 14 DAGAR SOM BETALMETOD!
0:- I FAKTURAAVGIFT
 TILLKOMMER OM DU VÄLJER KLARNA DELBETALNING SOM BETALMETOD!
Väljer Du Klarna som betalalternativ kan Din order endast skickas till Din folkbokföringsadress

KORTBETALNING / DIREKTBETALNING /PAYPAL - SMIDIG & SÄKER BETALNING VIA DITT KREDITKORT. ALLA KORTKÖP SKER GENOM SSL-KRYPTERADE SÄKERHETSSYSTEM. INGA UPPGIFTER SPARAS OCH/ELLER LAGRAS/ÄR SYNLIGA I VÅRAN DATABAS!

INGA EXTRA AVGIFTER TILLKOMMER DÅ DU VÄLJER DESSA BETALNINGSALTERNATIV!
___________________________________________________________

Leveransinformation 
FRAKTAVGIFT 19:-
 Leveranstiden är alltid 1-3 vardagar*

OBS!!! Vi reserverar oss för att vissa artiklar ibland är restnoterade vilket kan medföra en något längre leveranstid, upp till 10 dagar!
Observera! Vi kan ALDRIG garantera EXAKT leveranstid på Din order då vi EJ kan råda över Postens eventuella förseningar. Vi reserverar oss därför med att det KAN ta uppemot 10 vardagar innan Ditt paket är DIg tillhanda!
Du får alltid information från Oss så snart Ditt paket lämnat vårt lager 1
Vid helgdagar/ röd dagar kan leveranstiden bli något längre, vi kan EJ påverka Postens eventuella förseningar i samband med helgdagar!

Returer/Ångerrätt/Reklamationer 
Du som kund bär det ekonomiska ansvaret för din retur ifall den inte kommer fram till oss på ett korrekt sätt, därför är det EXTREMT viktigt att Du följer våra returvillkor!
LÄS IGENOM RETURINFORMATIONEN NOGGRANT SÅ ATT DU ÄR VÄL INFÖRSTÅDD MED HUR EN KORREKT RETURNERING SKALL SKE!

Ångerrätt 
Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att orderbekräftelse och varor mottagits.
Observera att Det alltid är Du som kund som betalar returfrakten, för närvarande är returfrakt kostnaden 29:- SEK
Returer sker med POSTEN & Du lämnar in Ditt paket hos närmaste Posten ombud. Du erhåller en förtryckt retursedel från oss omgående så snart vi mottagit Din returfrakt-avgift. Betalning sker till BankGiro alt. via Swish
Betalning av Returavgiftensker i förskott & skall alltid vara oss tillhanda INNAN vi sänder ut Din Retursedel!

ATT GÖRA EN RETUR- STEG FÖR STEG
1. Kontakta Oss via mail info@gomdajuveler.se & meddela att Du önskar returnera varor!

2. Vi återkopplar till dig inom 36H med betalinstruktioner för returfrakten ( dagsaktuell returavgift 29:-)

3. Omgående efter att vi mottagit Din betalning skickar vi via mail en förtryckt returfraktsedel! Du måste ha tillgång till skrivare för att skriva ut Din returfraktsedel!
* Om Du ej har tillgång till skrivare så kan vi givetvis sända Dig en färdig retursedel per post! Observera att detta tillval innebär en returavgift på 39:- istället för 29:-!

4. Packa paketet & klistra på adresslappen på paketet!

5. Lämna in returen hos någon av POSTENS paketombud. Behåll ditt kollinummer- för Din säkerhets skull!
 
Sänd tillbaka varan oförändrat skick, i originalförpackningen. Produkter skall returneras i oförändrat skick! Är varan inte oförändrat skick kan avdrag för ev värdeminskning göras på returbeloppet.
Observera också att det enligt lag är Du som ska betala fraktkostnaderna. Observera att andra avgifter, såsom avgifter för fakturaköp eller avgifter för delbetalningar inte ersätts vid returer.

Vi godkänner endast returer som inkommer till Oss helt enligt våra returinstruktioner! Övriga returer som inkommer till Oss hanteras/godkännes ej! Det vill säga- Vi godkänner inte returer som inkommer till oss via andra fraktsätt än enligt våra instruktioner! 

Observera! Att ett Outlöst paket INTE räknas som en retur! Har Du ångrat Ditt köp skall Du göra en Retur- helt enligt våra instruktioner.
Läs med om "Outlösta Paket" under våra Köpvillkor!

Utnyttjande av returrätt 
Vid retur står du för transportrisken samt betalar frakten. Spara alltid Kollinummer. Borttappade paket ersättes ej. Det är helt & håller Ditt ansvar att paketet kommer fram till oss!

Ej godkända returer

Vi godtar ej kläder i retur som luktar rök, parfym eller har fläckar från smink, brunkräm eller liknande. Detsamma gäller kläder med hund eller katthår på (pga allergirisk) Dessa returer berättigar inte till återbetalning och kommer att skickas tillbaka till avsändaren till en avgift motsvarande dagsaktuell fraktavgift!


Återbetalning 
Alla returärendet sker i turordning. Återbetalning sker så snart returen mottagits & hanterats, dock senast inom 30 vardagar.
Vi meddelar Dig per mail när Din retur är hanterad!

Reklamation av paket/vara
Gömda Juveler Fashion har ansvar för produkten fram till dess att du får den. Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det, kontakta kundservice på; queen-of-catwalk@hotmail.com . Misstänker du att en vara saknas i paketet, eller att förseglingen är bruten, ska det anmälas/meddelas till utlämningsstället omedelbart.
Vid ev. reklamationsärenden ber vi Dig kontakta Oss på queen-of-catwalk@hotmail.com för vidare instruktioner!
Vid en reklamation så sker i första hand en kvalitetskontroll hos Oss & inblandad ordermottagare/packpersonal etc, för att utreda ev felaktigheter, I nästa steg skickas artikeln vidare till vår leverantör tillika tillverkare som gör en grundlig utredning på artikelns defekt & kan på så sätt avgöra när & hur skadan uppkommit!
Vi vill därför göra Dig uppmärksam på att en Reklamation ALLTID har en viss ledtid innan vi lämnar ett slutgiltigt besked, skickar en ny vara, krediterar faktura osv.
Kreditering ev faktura sker EJ innan varan är kontrollerad & defekten är bekräftad av tillverkaren! Det kan därför ta upp till 30 dagar innan fallet avslutas & åtgärdas!

Outlöst paket 
Om du inte hämtar ut leveransen och ej heller meddelar QueenOfCatwalk att du önskar utnyttja ångerrätten, debiteras expeditionsavgift, returfrakt och hanteringskostnader, f.n. totalt 290 kr.

Vid Slutsålda Varor/Restnoterade Varor 
Vi reserverar oss alltid för att varor som finns tillgängliga i vårt sortiment blir slutsålda & således ej kan levereras i tid i Din order!
Om en vara är restnoterad så kontaktar vi Dig & informerar om eventuellt leveransförseningar- Du kan naturligtvis då välja att avbeställa den produkten!
Vid Slutsålda varor krediterad Din faktura allt. Du gottskrivs ett tillgodo!
MEr information om detta erhåller DU i mail från oss i händelse av att någon produkt Du beställt är slutsåld/Restonerad etc.!

Personuppgifter och sekretesspolicy 
QueenOfCatwalk är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss - dina uppgifter kontrolleras mot folkbokföringsregistret. Alla personuppgifter hanteras i enlighet gällande Svenska Personuppgiftslagen (PUL).

Tvister och lagval 
På dessa allmänna villkor ska svensk rätt tillämpas. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Information och bilder 
Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor och tjänster såsom rabatter & erbjudanden som förekommer i vårt sortiment. Om det förekommer bilder i vår webbutik, ska de inte ses som exakta avbildningar av en viss vara.

StorleksOmvandling
Det förekommer I vissa fall bland våra kollektioner att våra leverantörer "omvandlar/Konverterar" storlekar så att plagget skall stämma överens med normal EU-STORLEK
Detta innebär kort & gott att om du ex. beställer en storlek M, så kan plagget vara uppmärkt med storlek L.

Dvs. artikeln är uppmärkt med en annan storlek än Den storlek Du beställt i Din order!
Du har dock fått rätt Storlek levererad! Artiklar som detta berör är alltid tydligt uppmärkta med en stor klistrad informationslapp på artiklens emballage/påse - där information om storlekskonverteringen tydligt uppges!Företagsinformation 
Org.nr 969754-9476

I samband med att Du slutför Din order Godkänner Du automatiskt ovanstående Köpvillkor!